Erbjudanden

Här nedan lägger vi upp erbjudande från butikerna i centrumet. Du kan också följa oss i sociala medier för att inte missa något.

Vi fixar buketten

Unna dig en riktigt god kaffe i helgen!

salong1

I Orminge Centrum lördagen den 30 mars mellan 10-16 har vi konsten i fokus. Vill du vara med och visa din konst? Gammal som ung. Skolklass eller konstförening. Alla är välkomna att bidra med sin konst under Orminges vårsalong.

Vi har bara en önskan. Din teckning eller målning får gärna gestalta våren på något vis. Gärna i form av tulpaner som vi låter blomstra lite extra dagen till ära.

Du kan göra på två vis:

  • Lämna in ditt bidrag till Orminge Centrum i butiken Micelle Mode dagarna innan. (Senast fredag 29/3 13.00)
  • Kom 30/3 lördag morgon 10.00 för att själv lämna ditt alster och var med och häng upp det direkt innan Vårsalongen öppnar.

Vi tar tyvärr inget ansvar över bidragen så är du rädd om just ditt bidrag får du vara med på vernissagen och själv ansvara för din konst.

Vill man ha tillbaka bidraget kommer du 16.00 och letar upp var din teckning/målning hänger och tar hem det efter dagen är slut.

Vi kommer också ha en egen pysselateljén under dagen där du kan måla/rita och skapa egna vårteckningar tillsammans med Doodlespot.se

Varmt välkommen till oss!

Orminge Centrum

För frågor:

Andreea Löfgren, marknadsansvarig Orminge Centrum: andreea@elisby.se
Helena Alstermark, projektledare Each Design: helena@eachdesign.se