Nära dig

Orminge Centrum är ett typiskt stadsdelscentrum beläget i Nacka kommun, Saltsjö-Boo. Köpcentret i Orminge invigdes 1971 och genomgick en kraftig ombyggnad 1992-93.

Den totala butiksytan är ca 10 600 kvm med 28 butiker fördelade på dagligvaruhandel – Sveriges största Coop Extra-butik, Systembolaget, Lindex, Kicks samt sällanköpshandel med kläder och skor för hela familjen, butiker för hem & fritid ryms under samma tak.

Därutöver finns också ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service: apotek, bank, bankomater, fastighetsmäklare, post, systembolag, restaurang, gatukök, frisörer, kemtvätt och ett av Nacka kommuns välbesökta bibliotek. Det finns ca 260 parkeringsplatser i direkt anslutning till gallerian.

Orminge Centrum ägs av LöfCap fastigheter sedan december 2015.

Framtidsvision

Under 2016 påbörjas en re-brandling av Orminge Centrum. Centrumet kommer att få en ny profil med bl a ny logotype, ombyggnation exteriör/interiör samt nya butiker och även spännande restauranger med fokus på bra mat. Visionen är att OC skall bli ett modernt centrum och ett självklart val för boende i närheten gällande handel och mat.

Kundparkering

Vi har ca 260 parkeringsplatser i direkt anslutning till Orminge Centrum galleria med 3 timmar gratis parkering. Obs! P-skiva gäller. Det finns ca 250 parkeringsplatser för infartsparkering. Dessa ägs av kommunen och vid eventuella frågor hänvisar vi till 08-718 80 00.