Nära dig

Välkommen till Orminge Centrum – ett lokalt stadsdelscentrum beläget i Nacka kommun, Saltsjö-Boo.

Sedan invigningen 1971 har vi varit en del av Orminge och Saltsjö-Boo samhälle och vi fortsätter att utvecklas med tiden. En stor ombyggnad ägde rum mellan 1992-1993 samt 2017-2019, vilket har gett oss dagens moderna utseende.

Vi erbjuder en total butiksarea på omkring 11 000 kvm med 28 butiker. Vår mix inkluderar allt från dagligvaruhandel med Stora Coop, Systembolaget och Apoteket samt butiker som erbjuder kläder som Lindex och Michelle Mode, Nordic Wellness som erbjuder gym samt Arken Zoo för djuren. Oavsett om du behöver mat, kläder, träna eller koppla av så finns det något för allas vardag under vårt tak.

Vi har också ett brett utbud av kommersiell och offentlig service, inklusive bank, bankomater, fastighetsmäklare, optiker, posttjänster, restauranger, gatukök, frisörsalonger, kemtvätt samt ett av Nacka kommuns mest välbesökta bibliotek. Vi strävar efter att vara en bekväm och kompletterande del av din vardag.

Och när det kommer till parkering behöver du inte oroa dig – vi har cirka 260 parkeringsplatser som är direkt anslutna till gallerian, så att du enkelt kan besöka oss.

Sedan december 2015 ägs Orminge Centrum av Elisby Fastigheter. Vi är stolta över att vara en del av samhället och ser fram emot att fortsätta vara din plats för shopping, service och gemenskap. 

Välkommen till Orminge Centrum!